SOSTENIBILITAT

Avançar en una economia descarbonitzada i segura implica acceptar un ús responsable dels recursos.
L’ús de materials amb la menor petjada de carboni possible produeix edificacions i construccions més eficients

El formigó amb baix contingut en carboni és una solució innovadora que s’utilitza per reduir el carboni incorporat fins a un 20% en comparació del formigó convencional de referència.

FORMIGONS GIRONA ha desenvolupat una solució de formigó amb baix contingut en CO2 que combina la investigació i l’experiència d’avantguarda aportada per CRH, optimitzant l’ús de ciments tipus CEM II en un disseny que asseguri una reducció de CO2.

FORMIGONS GIRONA pertanyent al grup CRH està compromès amb la sostenibilitat en la construcció, el consum responsable, pel clima i el medi ambient.

FORMIGONS GIRONA assumeix els desafiaments del demà per ajudar a construir regions amb solucions sostenibles, basades en el respecte a les generacions futures, en un enfocament responsable de l’ús dels recursos naturals i en una reducció de les emissions de CO2.

FORMIGONS GIRONA es proposa que l’elaboració dels nostres productes sigui respectuosa i sostenible, per això tractem de reduir tant com sigui possible l’impacte que pugui suposar l’elecció dels materials i del procés de producció.

Característiques tècniques

Aportacions Mediambientals

Conscienciació a les fàbriques

Contacta amb nosaltres

Deixa el teu nom i correu electrònic a continuació juntament amb el que estàs buscant en el quadre de missatge.